Civilingeniør inden for bygningsdesign søges

Civilingeniør inden for bygningsdesign søges

27/03-2018

Vil du være en del af en rådgivningsvirksomhed i vækst, hvor du kan specialisere dig i konstruktion af bygværker og anlæg i tæt samarbejde med arkitekter og bygningskonstruktører? Er du innovativ og løsningsorienteret, og er et godt arbejdsmiljø med højt til loftet vigtigt for dig? Så er Arkikon det rigtige sted for dig.

Vi søger

  • En civilingeniør inden for bygningsdesign med baggrund i anlægskonstruktioner.
  • Erfaring med projektering og konstruktion af anlægsbygværker og evt. fagtilsyn er en fordel.
  • Erfaring med Eurocodes og gældende regelsæt er en fordel.
  • Kan arbejde selvstændigt og indgå i tværfagligt samarbejde.
  • Kan bidrage til et godt arbejdsmiljø med godt humør.
  • Kan være innovativ og ser muligheder fremfor begrænsninger.
  • Har gode formulerings- og formidlingsegenskaber på dansk og engelsk.

Vi tilbyder

Tegnestuen er fortsat i en positiv udvikling, og vi er nu 20 engagerede medarbejdere, bosiddende i skønne omgivelser ved Fornæs - Jyllands østligste arbejdsplads. Vores kolleger tilbydes et job med et højt niveau af frihed under ansvar, fleksible arbejdsvilkår, frokostordning, arrangementer og studieture samt en spændende beliggenhed og et godt arbejdsklima. 


Om Arkikon

Vi er en succesfuld rådgivningsvirksomhed baseret på sunde forretningsmæssige og menneskelige principper kombineret med en kreativ tilgang til løsninger og processer. Med mere end 30 års erfaring inden for nybyggeri og renovering har vi løst opgaver for såvel den private som offentlige sektor, og siden 1998 har vi skabt os en markant niche inden for teknisk betonet byggeri. Med mere end 120 projekter for fjernvarmebranchen er vi i dag blandt landets største på dette felt.

Har du lyst til at blive en del af teamet, så send din ansøgning, vedlagt udvalgte referencer pr. mail til: 
info@arkikon.dk