VVS-ingeniør søges til tegnestuen

VVS-ingeniør søges til tegnestuen

24/09-2018

https://www.arkikon.dk/upload/images/nyheder/VVS-ingenioer soeges_web.jpgVVS-ingeniør / - tekniker til totalrådgiver indenfor teknisk byggeri

Vil du være en del af rådgivningsvirksomhed hvor projekterne har store visioner og ligeledes implementerer teknik? Har du lyst til at være en del af et tværfagligt fællesskab, hvor arkitekter og ingeniører smidigt og kreativt udvikler og eksekverer tekniske projekter i hele landet? Har du mod på at blive en del af en virksomhed med attitude?

…så har du nu chancen for at komme med på holdet i Randers eller Grenaa.

Arkikon er en succesfuld rådgivningsvirksomhed baseret på sunde forretningsmæssige og menneskelige principper kombineret med en kreativ tilgang til løsninger og processer. Med mere end 30 års erfaring inden for nybyggeri og renovering har virksomheden løst opgaver for både den private og offentlige sektor, og siden 1998 har man skabt sig en markant niche inden for teknisk betonet byggeri. Arkikon har gennemført mere end 130 projekter for fjernvarmebranchen og er blandt de største indenfor dette felt i Danmark. Virksomheden, der ejes af 4 partnere med kontor i Grenaa og Randers, beskæftiger 24 personer, fordelt på de 2 lokationer. Se meget mere på www.arkikon.dk

Du bliver en del af et stærkt team

Med reference til Arkikon’s Tekniske Chef / Partner får du til ansvar at løse opgaver inden for alle dele af VVS- og ventilationsområdet. Du kommer til at medvirke til løsningen af spændende og alsidige opgaver inden for alle faserne i byggeprocessen, fra de første skitser til færdigt byggeri.


Hvem er du og hvilke kvalifikationer har du?

Du er VVS-ingeniør eller VVS-tekniker og du har minimum 3-5 års erfaring med projektering af bygningsinstallationer fra start til færdigt byggeri. Du har en god forståelse for byggeprocessens forskellige processer og faser. Du har fokus på at komme i mål med projekterne, og du forstår kundernes ønsker fra de store linjer til de små detaljer - så bygherren står med det bedste og mest energibevidste byggeri til sidst. Det er et krav at du har erfaring med projektering af VVS-installationer, ventilation og evt. fagtilsyn, samt eventuelt kendskab til projektering af gasinstallationer og kloak-anlæg.

Som person er du kendetegnet ved at:

  • Du kan arbejde selvstændigt og sætter pris på (tværfagligt) samarbejde
  • Du er målrettet og kvalitetsbevidst
  • Du er fagligt stærk
  • Du bidrager til et godt arbejdsmiljø med et godt humør
  • Du er innovativ og ser muligheder fremfor begrænsninger
  • Du har gode formulerings- og formidlingsegenskaber på dansk og gerne engelsk.


Arkikon tilbyder dig

En arbejdsplads i en positiv udvikling med engagerede kolleger. Virksomheden har travlt og er i gang med at udvikle nye fagområder. Du får kontor i skønne omgivelser ved Fornæs - Jyllands østligste arbejdsplads, eller centralt i Randers. Du får et job med et højt niveau af frihed under ansvar, fleksible arbejdsvilkår, ”højt til loftet”, personaleforening, frokostordning, arrangementer, studieture samt et godt arbejdsklima.

Har du spørgsmål til denne spændende mulighed?
Kontakt Headhunter Klaus Rønne hos KR Consult ApS. på mobil nr. 23 30 78 91.

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt