VVS-ingeniør søges til tegnestuen

VVS-ingeniør søges til tegnestuen

24/09-2018

https://www.arkikon.dk/upload/images/nyheder/VVS-ingenioer soeges_web.jpgVVS-ingeniør eller VVS-tekniker til tegnestuen

Arkikon har travlt og er i gang med en stor transformation: Vi udvikler nye fagområder og har brug for assistance til at løse opgaver inden for alle dele af VVS- og ventilationsområdet. Derfor søger vi en fagligt stærk og engageret kollega til at løse spændende og alsidige opgaver inden for design, projektering, gennemførelse af byggeprojekter og afleveringsprocedurer. Er du innovativ og løsningsorienteret - og er et godt arbejdsmiljø med højt til loftet vigtigt for dig? Så er Arkikon det rigtige sted for dig.

Vi søger en VVS-ingeniør eller VVS-tekniker med erfaring.

Det er en fordel, at du har 

  • erfaring med projektering af VVS-installationer, ventilation og evt. fagtilsyn og
  • kendskab til projektering af gasinstallationer og kloak-anlæg. 

Du

  • skal arbejde inden for gældende regelsæt
  • kan arbejde selvstændigt og indgå i tværfagligt samarbejde
  • bidrager til et godt arbejdsmiljø med godt humør
  • er innovativ og ser muligheder fremfor begrænsninger
  • har gode formulerings- og formidlingsegenskaber på dansk og engelsk.

Kvalifikationer

Vi har brug for en erfaren uddannet VVS-ingeniør eller VVS-tekniker, der har 3-5 års erfaring med projektering af bygningsinstallationer fra start til færdigt byggeri. Du har en god forståelse for byggeprocessens forskellige processer og faser. Du er god til at arbejde selvstændigt, til at komme i mål med projekterne og du forstår kundernes ønsker fra de store linjer til de små detaljer - så bygherren står med det bedste og mest energibevidste byggeri til sidst.

Vi tilbyder

En tegnestue i en positiv udvikling og 20 engagerede medarbejdere, med kontor i skønne omgivelser ved Fornæs - Jyllands østligste arbejdsplads, og som noget relativt nyt, også kontor i Randers. Vi tilbyder et job med et højt niveau af frihed under ansvar, fleksible arbejdsvilkår, frokostordning, arrangementer og studieture samt spændende beliggenhed og et godt arbejdsklima.

Om Arkikon

Vi er en succesfuld rådgivningsvirksomhed baseret på sunde forretningsmæssige og menneskelige principper kombineret med en kreativ tilgang til løsninger og processer. Med mere end 30 års erfaring inden for nybyggeri og renovering har vi løst opgaver for både den private og offentlige sektor, og siden 1998 har vi skabt os en markant niche inden for teknisk betonet byggeri. Med mere end 130 projekter for fjernvarmebranchen er vi i dag blandt landets største på dette felt. Har du lyst til at blive en del af teamet, så send din ansøgning, vedlagt udvalgte referencer pr. mail til: info@arkikon.dk

For yderligere, kontakt gerne René på 2891 9608 eller evt. Thomas på 4020 3624.