Sådan arbejder vi #5

Sådan arbejder vi #5

16/04-2019

Jonathan er uddannet civilingeniør i arkitektur fra Aalborg Universitet. Den tværfaglige tilgang giver mulighed for at skabe integreret design, hvor bygningens funktioner og tekniske aspekter bliver integreret i æstetikken, så arkitekten ikke bare tegner en flot skal uden hensyn til funktionaliteten.


”Arkikon er et perfekt match i forhold til min uddannelse, der er baseret på tværfaglighed mellem arkitekter og ingeniører.”


Arkikon er med fra designfasen og helt ud på byggepladsen – fra den første streg på papiret til bygningen står opført, og medarbejderne kan derfor følge projekterne helt til dørs.


”Det fungerer så godt herude, fordi jeg kan spørge arkitekter, konstruktører og ingeniører til råds allerede i designfasen. Vi sidder sammen og har en masse sparring med hinanden. Det gør processen hurtigere, minimerer spildtid og optimerer byggeriet, når vi indarbejder de tekniske aspekter i de tidlige faser. Faktisk synes jeg, at de tekniske benspænd sætter gang i kreativiteten, og det er der de spændende projekter opstår.”