"Når enden er god er alting godt"

"Når enden er god er alting godt"

21/06-2017


OTIUM

Oprindelse: Fra latin otium ”lediggang”

Betydning: den del af livet hvor man har forladt arbejdsmarkedet og er gået på pension

 

”Når enden er god er alting godt”

Ud fra den devise, har jeg efter et par års betænkningstid og en 63 års mærkedag d. 3. juli 2017, valgt at sælge firmaet og gå på efterløn. Jeg vil nyde mit otium med min kone Anette som jeg er gift med på 34’te år og vores to børn på 35 og 40 år samt tre børnebørn på 1, 10 og 18 år. Mon ikke der også bliver tid til at nusse lidt om den tohjulede model … Yamaha MT07.

Om alt er… så har alle afslutninger en begyndelse og min begyndelse på arbejdsmarkedet blev d. 1. juli 1970, hvor jeg kom i lære som bygningssnedker. Fire år efter, i 1974, blev jeg udlært tømrer/snedker og arbejdede, i årene frem til 1989, hos mange forskellige tømrer/snedkermestre.

Efter 15 år som tømrer/snedker startede jeg på byggeteknikeruddannelsen i 1989 og blev udlært i 1991.
Desværre var der ikke brug for byggeteknikere i 1990’erne og jeg valgte, af samme grund, at starte et lille snedker/tømrer firma. Firmaet eksisterede frem til 2002, hvor jeg i disse år arbejdede som køkken-konsulent for forskellige køkkenfirmaer.

I 2006, midt på Bredgade i Grenaa, krydsedes mine veje Tommy Glindvad. Tommy mente at jeg kunne hjælpe ham i det daværende Glindvad & Jeppesen. Det kunne jeg! … Som freelance-medarbejder har jeg ”hjulpet” Glindvad & Jeppesen gennem et generationsskifte i 2008, hvor Glindvad & Jeppesen blev til Arkikon. Gennem de sidste 11 år har jeg arbejdet som freelance-medarbejder hos Arkikon og det bliver også herfra jeg siger farvel og tak efter mange gode år på arbejdsmarkedet.

Arkikon har pr. 1. juli 2017, købt min virksomhed, BHL v/Bo Horslund Lassen og overtager naturligt alle tidligere kunder.

Til alle nuværende som tidligere kunder, samarbejdspartnere og kollegaer,
siger jeg tak for et godt arbejdsliv.

 

Mange hilsener fra

Bo Horslund Lassen