162
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-162,page-parent,stockholm-core-2.3.2,non-logged-in,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Om os

Arkikon er en tværfaglig tegnestue med rødder på Djursland og i Randers, og med 35 års erfaring er vi blandt de bedste rådgivere i Danmark til komplekse og teknisk betonede byggeprojekter. Industrielle byggerier er vores niche, men vores kompetencer og interesser favner også alt fra boligkomplekser og institutioner til detailbutikker og kontormiljøer. Vi kender markederne, brancherne og vores egen faglighed. Derfor kan vi være ambitiøse og realistiske på samme tid og få vores kunder sikkert igennem alle faser af byggeprocessen – selv de mest komplekse.

 

Arkikon ejes i dag af fire partnere: VVS-ingeniør René Levinsen Rasmussen, bygningskonstruktør Jesper Quist Hauskov, konstruktionsingeniør Bo Brøgger Rasmussen og arkitekt Thomas Enevold. Den tværfaglige partnerkreds er overbevist om, at samspillet mellem vores forskellige kompetencer er nøglen til, at vi kan løfte projekterne til det bedre. Derfor er Arkikon en tegnestue, hvor arkitekter, ingeniører og konstruktører arbejder tæt sammen hver dag. Selvom vores kompetencer er forskellige, deler vi begejstringen for tekniske, funktionelle og æstetiske udfordringer samt en vilje til at arbejde med de nyeste digitale og teknologiske muligheder.

 

Ved moderne byggeri er der mange tekniske og funktionelle krav, og uanset hvilken sektor vi arbejder i, er vores mål at integrere teknik, æstetik og funktion for at levere helstøbte løsninger. Vores helhedsorienterede tilgang bygger på en detaljeret projektproces, respekt for de menneskelige og fysiske omgivelser samt et fokus på, hvordan samfundet udvikler sig. Derigennem tager vi højde for alle parametre i et byggeprojekt, så vi opfylder nuværende behov og baner vejen for de fremtidige.

 

Vi har en personlig tilgang til vores arbejde og handler ud fra en dyb forståelse for vores kunder og samarbejdspartnere. Det betyder, at vi er nærværende og altid arbejder med én fast kontaktperson, der har overblikket over alle detaljer, muligheder og udfordringer, og som varetager kontakten eksternt og koordinerer internt. For os er de tætte bånd, forståelsen for markedet og vores brede faglighed vigtige forudsætninger for, at vi kan tage det ekstra skridt, der gør, at vi overgår vores kunders forventninger.

 

Det har krævet tid, hårdt arbejde, en endeløs passion og et tæt samarbejde på tværs af fagområder de sidste 35 år. Læs mere om historien her.

Medarbejdere

Vores projekter er lige så forskellige, som vores kompetencer.

Vi er én samlet helhed, der består af mange faglige perspektiver fordelt på to kontorer.