Arkikon logo hvid
4167
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-4167,stockholm-core-2.3.3,non-logged-in,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-9.5,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Jeg elsker kombinationen af kunst og videnskab

 

Ammar er konstruktionsingeniør med speciale i bærende konstruktioner. Mere specifikt er betonkonstruktioner og statik centrale kompetenceområder, som han bidrager med til Arkikons team af arkitekter, ingeniører og konstruktører. Og netop samspillet mellem de forskellige fagligheder er noget af det, der driver Ammar i sit arbejde.

 

”Det motiverer mig at arbejde med komplekse projekter, hvor jeg ikke bare skal lave beregningerne isoleret set, men hvor jeg også er en del af den kreative verden. Som ingeniør kan jeg være med til at få arkitekternes drømme til at gå i opfyldelse, og fordi jeg selv har en stor interesse inden for arkitektur og design, er det fedt at kunne arbejde så tæt sammen med arkitekterne.”

 

Hos Arkikon er Ammar med på projekterne fra start. Helt fra de første skitser og beregninger og til opførelsen af den færdige bygning.

 

”Det er super effektivt, at vi er sparrer på tværs af vores forskellige specialer og kompetencer, og at vi arbejder sammen på projekterne gennem hele processen. Resultatet bliver bedre, og vi bliver dygtigere, fordi vi lærer at sætte vores egen faglighed i perspektiv og skabe løsninger, der fokuserer på helheden i et projekt. Vi har et fælles mål.”

 

Det er ikke kun på det faglige plan, at Ammar nyder fællesskabet. Han er også typen, der kan finde på at overraske kontoret med en plade Merci chokolade, og han er altid klar på en hyggelig snak med en god kollega. Desuden har han spillet spansk guitar i over tyve år, og han er faktisk så musikalsk, at musikkonservatoriet næsten vandt over ingeniørfaget. Vi er ret taknemmelige for, at han landede her hos os.

 

Ammar Al-Faili
Konstruktionsingeniør

+45 48 80 81 85

Dato

24. september 2021