2239
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-2239,stockholm-core-2.3,non-logged-in,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-8.9.1,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Vi skal overraske positivt


Bo er partner i Arkikon, og det er ham, der har ansvaret for ingeniørerne og for økonomiarbejdet. Derudover er han ansvarlig for sikkerhedskoordineringen på byggepladserne, så de altid lever op til arbejdstilsynets krav. Bo har et bredt kendskab til de lovgivningsmæssige, økonomiske og administrative aspekter, der skal gå op, når et projekt fuldføres.

 

”Vi laver ofte meget teknisk tunge byggerier, hvor maskineriet er essentielt. Her er bygningen intet uden maskinen, så vi bruger vores store erfaring til at sikre, at bygningen altid passer til maskinen og ikke den anden vej rundt.”

 

“Kundeplejen er essentiel, og vi går op i at overraske positivt både i forhold til servicen og økonomien i projektet. Vi kan løse hele opgaven for kunden – og hvis der er specielle krav, så har vi dygtige samarbejdspartnere. Vi er gode til at bruge hinanden på tværs af fagene, hvilket også betyder, at vi ofte tænker længere i processen og løser udfordringer, før de bliver til problemer.”

 

“Men det er ikke kun vigtigt, at vores kunder har det godt. Vores medarbejdere skal også være glade for at komme på arbejde hver dag, og derfor planlægger vi mange interne arrangementer og sørger for at have en åben dialog, hvor vi lytter til alles ønsker og behov. For når vi har det godt sammen, bliver vi også meget bedre til at arbejde sammen på projekterne, så vi kan give kunderne en endnu bedre oplevelse.”

 

Varme, trivsel og arbejdsglæde er centrale prioriteter for Bo, og det hænger godt sammen med hans positive og afslappede tilgang til livet. Bo er altid i godt humør. Han sørger for, at arbejdet bliver løst med ro, overblik og et smil på læben.

Bo Brøgger Rasmussen
Partner / CFO

Mobil +45 21 69 59 45

Dato

5. november 2020