2247
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-2247,stockholm-core-2.3,non-logged-in,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-8.9.1,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

God kommunikation kræver indsigt, engagement og en klar retning

Bolette er uddannet cand.scient.pol. med speciale i kvalitative metoder og erfaring inden for journalistik, kommunikation og marketing. Hun har blandt andet erfaring som kommunikationskonsulent i forsynings- og byggebranchen med fokus på bæredygtighed og FN’s verdensmål. Med de erfaringer i ryggen hjælper hun i dag Arkikon med alt, hvad der handler om kommunikation, markedsføring og strategi.

 

”Den gode historie opstår, når man finder den rette vinkel til den rette modtager. En vinkel, der danner rammen om en historie, som skaber et klart og tydeligt billede af fordelene eller vilkårene for modtagerne. En historie, som giver modtagerne en oplevelse af, at man taler direkte til dem. Det kræver research, indsigt og kommunikation i øjenhøjde.

 

En god og gennemtænkt kommunikationsstrategi er en vigtig del af en virksomheds overordnede forretningsstrategi, hvor der er mange potentialer, der kan og bør udnyttes. Og hos Arkikon er der mange interessante historier at fortælle. En af de helt centrale faktorer er tværfagligheden. Fra et sociologisk perspektiv er det utroligt spændende at opleve, hvordan forskellige faggrupper arbejder sammen og supplerer hinandens kompetencer i hverdagen. De optimerer hinanden fremfor at begrænse hinanden, og på det punkt er det mit indtryk, at vi skiller os ud på markedet. Arkikon brænder for at give kunderne ’dét ekstra’, som overgår forventningerne – et mål, jeg tager med mig i mit arbejde med kommunikationen.”

 

Når Bolette ikke forvandler langhårede, tekniske termer til fængende, brugerrettede historier, og når hun ikke systematiserer og kategoriserer alting i kasser på bedste statskundskabsmanér, bruger hun blandt andet tid på at udsmykke sin murermestervilla i Højbjerg med hjemmelavede kunstmalerier, der – modsat så meget andet – ikke kræver en velstruktureret plan.

Bolette Rahder
Markedskoordinator

Mobil +45 22 44 30 82

Dato

5. november 2020