3730
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-3730,stockholm-core-2.3.2,non-logged-in,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Ingeniørfaget er teknisk i sin natur, men hos Arkikon får vi blødt det lidt op

Casper er i gang med femte semester på konstruktionsingeniøruddannelsen, hvor han er i praktik hos Arkikon. Interessen for faget har boet i ham, lige så længe han kan huske.

 

”Jeg kender til håndværkerfaget fra min far og ingeniørverdenen fra min mors side. Min morfar har fortalt mig meget om ingeniørkunst, og det er nok der, min drivkraft stammer fra.

 

Hos Arkikon er der et godt socialt miljø, hvor de personlige relationer prioriteres. Vi respekterer hinanden og taler i et sprog, alle kan forstå. Ingeniørfaget er jo meget teknisk i sin natur, men jeg synes, den tværfaglige kultur i virksomheden gør, at vi får blødt det lidt op.”

 

Som praktikant er Casper med på projekterne fra start, og her griber han opgaverne an med en god kombination af nysgerrighed og gåpåmod: ”Jeg føler mig allerede tryg og godt rustet i det faglige fællesskab, fordi jeg ved, at vi løser det på en ordentlig måde, hvis jeg laver noget, der ikke er optimalt. Og så når vi frem til den bedste løsning sammen.”

 

Casper er den arbejdsomme type, der altid har gået i skole. Ikke noget med at holde sabbatår mellem uddannelserne – Casper er gået direkte fra folkeskolen, til HTX og nu ingeniøruddannelsen. Når Casper ikke går i skole eller bruger hovedet her hos os, holder han af at spille badminton. Tilbage i 2012 vandt han titlen som kommunemester i Horsens, og i dag plejer han hobbyen på hyggeplan.

 

 

Casper Hussmann Hansen
Praktikant · Konstruktionsingeniør

Dato

26. januar 2021