2292
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-2292,stockholm-core-1.2.1,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Flere indputs giver et stærkere projekt

Christian er i praktik som konstruktionsingeniør hos Arkikon i efteråret 2020. Siden han var helt lille, har han været fascineret af store bygninger, og han spekulerede allerede dengang over, hvordan de kunne stå uden at falde sammen.

 

“Mine forældre har altid taget mig med på storbyferier, hvor vi skulle ud og se forskellige kulturelle bygninger. Jeg husker tydeligt, da jeg stod i Peterskirken i Rom første gang. Det var stort,” forklarer han.

 

Interessen for konstruktioner er kun vokset siden dengang.

 

“Det kribler i fingrene for at finde ud af, hvordan tingene arbejder sammen i et byggeri. På skolen bliver man præget af et internt ingeniørsprog, der hurtigt bliver indforstået,” fortæller han.

 

Han er derfor glad for at være i praktik hos Arkikon, hvor forskellige faggrupper arbejder tæt sammen med hinanden.

 

“Jeg lærer at arbejde sammen med nogen, der ikke kender ingeniørsproget. Når tegninger sendes videre til en anden faggruppe, skal de kunne forstå, hvad der står. Jeg ændrer mit “nørdesprog” til et sprog, de forstår, så jeg får videreformidlet mine budskaber,” siger han og fortsætter:

“Arkikon er et vildt fedt sted, hvor jeg får ansvar og bliver kastet ud i tingene. Vi er flere på projekterne, vi holder projektmøder, kommer med inputs og tager tværfaglige beslutninger sammen i fællesskab. Flere inputs giver et stærkere projekt.”

 

Udsigten udover havet fra Arkikons kontor på Fornæs er lige i Christians ånd. Han bruger nemlig også meget af sin fritid i naturen, hvor han går på jagt, fisker og tænder op i et bål, for så at overnatte under åben himmel. Christian har boet et år i Connecticut i USA som udvekslingsstudent, og så drømmer han om at være med til at konstruere et kæmpestort projekt a la genopbygningen af Notre Dame i Paris.

Christian Pedersen
Konstruktionsingeniør

Mobil +45 40 13 34 35

Dato

6. november 2020