Arkikon logo hvid
2270
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-2270,stockholm-core-2.3.3,non-logged-in,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-9.5,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Min fornemmeste opgave er
at skabe struktur og opretholde et
højt informationsniveau

 

 

Chanett er Arkikons controller. Det er hende, der holder orden i bogholderiet og styr på finanserne. Hun er uddannet finansøkonom med en HD i regnskab og har erfaring fra bank og som revisor. I de seneste tre år har Chanett arbejdet som revisor for Arkikon, og i den tid er vi blevet så glade for hende, at vi nu har ansat hende som controller, så vi kan få lov at spise frokost med hende hver dag.

 

”Jeg kan godt li’, at der kan sættes to streger under resultatet. At det står snorlige. Og så kan jeg godt li’ at optimere og hele tiden udvikle de redskaber, der skal sikre, at systemerne fungerer på den smartest mulige måde med de nyeste, relevante tiltag.”

 

”Som controller hos Arkikon kommer jeg hele paletten rundt inden for det økonomiske felt. Mine opgaver spænder lige fra bogføring og fakturering til perioderegnskaber, budgetter, analyser og afrapporteringer samt løn, forskelligt administrativt arbejde og meget andet. Erfaringsmæssigt har jeg før været i berøring med langt de fleste af opgaverne, men det er nyt for mig at kunne fordybe mig i én virksomhed. Det er fantastisk, og jeg glæder mig over at kunne bidrage med den nødvendige struktur og kontinuerlige udvikling, der skal skabe de optimale rammer for mine kollegaers kreative arbejde. Et højt informationsniveau på økonomisiden er for mig at se afgørende i den sammenhæng.”

 

”Arkikon er en moderne virksomhed i en spændende branche, og så har vi måske Danmarks bedste beliggenhed med havudsigt. Det sociale liv herude er i top, og det betyder rigtig meget, at ledelsen giver medarbejderne plads til at udfolde sig med den høje grad af tillid, det kræver.”

 

Chanett er ikke bare strukturens mester. Hun er også en vellidt kollega, og når hun ikke fordyber sig i tal og systemer på kontoret, bruger hun tid med familien på deres idylliske landejendom ude midt i en skov på Djursland. Chanett har en dyb passion for heste, og hun har fem af dem derhjemme til stor glæde både for hende og for børnene.

 

Chanett Mønster
Controller

+45 29 17 14 12

Dato

5. november 2020