Arkikon logo hvid
2237
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-2237,stockholm-core-2.3.3,non-logged-in,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-9.6,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Vores faglige fællesskab og innovative tilgang giver kunderne en bedre oplevelse


Dan er bygningskonstruktør og projektkoordinator hos Arkikon. Han arbejder både sammen med arkitekterne og ingeniørerne, når et projekt skal løses. Det tætte samarbejde betyder, at byggeriet har et ensartet udtryk hele vejen igennem samtidig med, at det kan holde til alt, hvad kunden bliver lovet.

 

”En af de helt store fordele ved Arkikon er de forskellige professioner, der arbejder sammen på tværs. Når vi er under samme tag, er det nemt at bruge hinanden aktivt i hverdagen. Det betyder, at vi sparer en masse tid i processen, og vi står tilbage med et meget bedre produkt i sidste ende. Der er heller ingen tvivl om, at kollegaerne er det bedste ved at arbejde her. Stemningen er god, og det har stor betydning for vores arbejde på tværs og derved også kvaliteten af vores løsninger.

 

Noget, vi virkelig har gode erfaringer med, er at bygge 3D-modeller af projekterne, som vi kan bruge sammen med VR-briller. På den måde kan vi give en kunde en rundtur i bygningerne, før de eksisterer, og de kan få et bedre indtryk af rummet end på et fladt stykke papir. Vi bruger også Virtual Reality som et internt værktøj til at komme udfordringer i forkøbet og opdage eventuelle fejl tidligt i processen.”

 

Dan er med i Arkikons IKT-gruppe, og som projektkoordinator er han en vigtig del af virksomhedens udvikling, når det kommer til at optimere projekterne gennem effektive arbejdsprocesser og interne systemer. Derudover er Dan vores droneekspert med et certifikat som dronepilot på hånden. I sin fritid brillerer han med med alle former for vandsport, der har med surfing at gøre, og han lærer gerne fra sig til nysgerrige kollegaer.

Dan Høj Knudsgaard
Bygningskonstruktør

+45 20 21 93 27

Dato

5. november 2020