Arkikon logo hvid
2245
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-2245,stockholm-core-2.3.3,non-logged-in,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-9.6,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive


 

Det handler om at kaste boldene op i luften, så de kan lande på nye måder

Henrik er arkitekt og konstruktør hos Arkikon. Med en baggrund som tømrer har han en stor basisviden, der kommer til gode, når han skal udvikle sine projekter hos Arkikon. Og netop glæden ved at udvikle er karakteristisk for Henriks arbejde.

 

”Jeg kan godt lide at sætte mig ind i kundens ønsker og behov, så de kan blive omsat til virkelighed. Og måske endda få den virkelighed til at overgå forventningerne. For at komme dertil skal funktionalitet, kontekst, skønhed og materialer gå op i en højere enhed.”

 

“Det handler om at kaste boldene op i luften, så de kan lande på nye måder. At få åbnet op for flere muligheder, så man ikke er begrænset til et fastlagt ramme. Måske kan man flytte idéerne i en anden retning. Det er en proces, hvor projektet udvikler sig, og man får sporet sig ind på kundens ønsker og behov og får indarbejdet dem i projektet.”

 

“Du skal lave det, du synes er sjovt”. Når Henrik ikke fordyber sig i arkitekturens univers, holder han humøret højt på gåture med hunden, hyggelige sofaaftener og eksotiske rejser. Særligt Asien er blandt de foretrukne rejsemål, hvor Henrik samler energi til at udvikle ny arkitektur.

Henrik Juncker
Arkitekt

+45 51 91 58 98

Dato

5. november 2020