Arkikon logo hvid
4639
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-4639,stockholm-core-2.3.3,non-logged-in,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-9.5,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

 

Det er interessant, hvordan processer i en virksomhed kan optimeres til at blive de bedste og de skarpeste

Jakob er uddannet civilingeniør fra Aarhus Universitet i 2011. De sidste 10 år har han brugt som selvstændig inden for humanitært byggeri, hvor rejser til blandt andet Mellemøsten og Østafrika ikke hørte til sjældenhederne. ”Vi byggede eksempelvis skolebyggeri samt shelters og lejre til mennesker på flugt. Det var enormt svært at bygge på grund af sikkerheden i områderne, men det gjorde det også til et arbejde, der var utrolig spændende på flere niveauer.”

 

Efter mange år med udenlandske byggeprojekter ser Jakob frem til at arbejde i og med den danske byggebranche – både som underviser på bygningskonstruktøruddannelsen i Aarhus og som konstruktionsingeniør hos Arkikon. ”Arkikon arbejder med flere projekter, som er ret seje på bæredygtighedsstien, og jeg kunne godt lide idéen om at lave arkitektur i landskabet og noget meget funktionelt på samme tid.”

 

”Det er interessant, hvordan processer i en virksomhed kan optimeres til at blive de bedste og de skarpeste. Jeg har en passion for teknisk innovation inden for byggeri, fordi der er så mange ting, der kan optimeres. Byggebranchen er hele tiden i udvikling, hvor blandt andet arbejdet med bæredygtighed fylder langt mere end tidligere, og det gør det nødvendigt hele tiden at tænke over, hvordan vi kan gøre tingene smartere.”

 

Jakobs passion for innovation og optimering fortsætter også, når han holder fri. Her er han nemlig både involveret i foreningslivet i Randers, hvor han bor med sin familie, og bruger meget tid på gør-det-selv-projekter. ”Hvis du spørger min kone, er jeg i hvert fald en målrettet og ambitiøs gør-det-selv-mand.”

 

Jakob Christensen
Konstruktionsingeniør

+45 31 32 33 63

Dato

15. marts 2022