4949
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-4949,stockholm-core-2.3.2,non-logged-in,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

 

Jeg kan godt lide at blande matematikken med noget håndgribeligt

Jakob læser på 5. semester på ingeniørstudiet i Aarhus og vil i efteråret være en del af vores team i forbindelse med sit praktikforløb. Interessen for ingeniørvidenskaben har han nok arvet fra sin far, men jo mere tid han bruger på studiet, jo gladere bliver han for det. ”Jeg kan godt lide at blande matematikken med noget håndgribeligt. ”

 

Jakob specialiserer sig inden for bærende konstruktioner, og det er med en stærk interesse og en god portion nysgerrighed, at han griber hverdagen på ingeniørstudiet. ”Jeg vil gerne arbejde med et bredt spektrum af ingeniøropgaver og projekttyper. For mig handler det lige nu om, at jeg gerne vil prøve en masse ting af, så jeg kan finde frem til det, der virkelig fanger mig.”

 

”Jeg synes, det er fedt, at Arkikon ikke kun er en ingeniørrede. Det giver nemlig god mulighed for at lære mere om branchen gennem de forskellige fagligheder. Og så synes jeg, det er fedt, at tegnestuen ikke er større, så man som praktikant kan nå at få indblik i mere.”

 

Jakob er født og opvokset i Sønderborg, og når han tager til byen på weekendbesøg, så ved han lige, hvad han skal lave. ”Jeg tager ofte på fisketur med mine brødre på Als. Det er et godt fiskeområde med masser af kyst, og så er det hyggeligt.”

 

Jakob Lunde
Praktikant som ingeniør

Dato

18. august 2022