Arkikon logo hvid
2249
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-2249,stockholm-core-2.3.3,non-logged-in,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-9.5,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,smooth_scroll,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Det gælder at være struktureret
og kreativ på samme tid


Johan er arkitekt hos Arkikon. Han er med til at gennemtænke og designe de forskellige projekter, hvor han altid stiler efter at give kunderne mere, end de forventer. Johan beskæftiger sig særligt med udviklingen af varmeværker, der er ekstremt tekniske og stiller høje krav til kreativiteten.

 

”Jeg kan godt lide at lave koncepter, der er stærke, brugbare og ser godt ud. Som arkitekt tænker jeg ofte lidt længere ud og finder nogle anderledes løsninger på projekterne. På den måde kan jeg tage kundens idéer og gøre dem til virkelighed samtidig med, at jeg kan tilføre bygningen noget ekstra, som kunden ikke selv har overvejet.”

 

Når jeg begynder på et projekt, tager jeg højde for mange ting på samme tid. Det er ikke nok kun at tænke kreativt og så tilføje de praktiske aspekter senere. Jeg har alle tankerne og overvejelserne med fra starten. Så jeg designer ikke bare en bygning indefra og ud. Jeg designer den på samme tid også udefra og ind, så kunden får et gennemarbejdet og brugbart resultat.”

 

“Arkikon har enormt meget specialviden efter mange års erfaring med tekniske byggerier. Det giver os en stor faglig stolthed, hvor det ikke er nok bare at løse opgaven. Vi stræber højere, og vi er først tilfredse, når byggerierne fungerer optimalt og bidrager æstetisk til omgivelserne.”

 

Udover sin kreativitet er Johan altid klar med en hjælpende hånd ved IT-udfordringer og andre tekniske spørgsmål på kontoret. Og når han får muligheden for at holde lidt fri, bruger han blandt andet tiden på at sejle. Johan har sin egen båd og flere års erfaring som matros på verdenshavene.

 

Johan Grimsæth
Arkitekt

+45 31 27 03 30

Dato

5. november 2020