Arkikon logo hvid
2257
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-2257,stockholm-core-2.3.3,non-logged-in,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-9.5,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Arbejdet på tværs af faggrupper giver synergi

 

John er bygningskonstruktør, og til dagligt sidder han på vores i Randers. Han har 30 års erfaring fra andre tegnestuer og en fortid som tømrer. Derfor er der ikke ret meget, der kan overraske ham i en byggeproces, hverken på byggepladsen eller foran computeren. Han kender køreplanen for, hvordan han gennemfører et godt projekt og når frem til målet gennem systematisk styring. Og han kan få en byggeplads til at køre og håndværkerne til at spille med.

 

”Jeg vil gerne være med fra begyndelsen og til, vi er nået i mål på projekterne. Og jeg vil gerne være til stede på byggepladsen. Jeg kan godt lide kontakten med håndværkere, entreprenører og bygherrer. De forskellige faggrupper bidrager med hver deres faglighed, og vi supplerer hinanden med vores forskellige kompetencer. Det giver synergi. Resultatet er et bedre byggeri og en hurtigere og billigere projektering.”

 

John har en god kontaktflade til håndværkere og leverandører, både professionelt og privat. Han ved altid, hvor det sker, og hans interesse for byggebranchen er ikke til at tage fejl af. Han nyder livet, både i sin fritid og på sin arbejdsplads.

John Bach Mikkelsen
Bygningskonstruktør

+45 30 80 85 81

Dato

5. november 2020