4681
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-4681,stockholm-core-2.3.2,non-logged-in,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,smooth_scroll,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

 

Det kan godt give tårer i øjnene, når projektet står færdigt, og man kan se resultatet af ens hårde arbejde

Khnaf er uddannet civilingeniør og er de næste seks måneder i virksomhedspraktik hos Arkikon. Hun er oprindeligt fra Syrien og har de sidste 10 år boet i Irak, hvor hun også studerede. Efter at have fået sit eksamensbevis i 2020 blev etableringen af en stor Zoologisk have hendes allerførste projekt, inden hun flyttede til Danmark for at bo med hendes mand for blot to måneder siden. ”Det er en fantastisk proces at være med i. Det kan godt give tårer i øjnene, når projektet står færdigt, og man kan se resultatet af ens hårde arbejde.”

 

Khnaf er vild med variationen i de projekter, hun arbejder med, og det er tydeligt at se ud fra det gåpåmod, hun griber projekterne med på tegnestuen. Derfor passer Arkikons projekter godt til hende, fordi hun kan arbejde med noget, der er anderledes end det, hun er vant til. ”Ud over projekterne er det også bare en anderledes måde at arbejde på end i Irak. Der bliver f.eks. arbejdet meget mere på computeren her, hvilket gør det nemmere for os at komme i kontakt med hinanden, koordinere i løbet af dagen og mødes på tværs af tegnestuerne.”

 

”Alt er nyt for mig, og derfor er mit mål lige nu at lære det danske sprog, kulturen og systemet at kende – og det hjælper praktikperioden hos Arkikon mig også med at nå.”

 

Når Khnaf holder fri, nyder hun at bruge tid med en god film eller bog. ”Jeg er vild med at se forskellige dokumentarer, der giver mig ny viden, eller læse omkring historie og kultur.”

 

Khnaf Marwan Bro
Praktikant som konstruktionsingeniør

Dato

3. maj 2022