Arkikon logo hvid
5330
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-5330,stockholm-core-2.3.3,non-logged-in,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-9.5,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive


 

Det kunne være sjovt at komme til at regne på de mere unikke og komplekse projekter

Kimia er vild med matematik og fysik. Det er bare én af grundene til, at hun læser til ingeniør i bygningsdesign i Aarhus, hvor hun har valgt bærende konstruktioner som specialisering. I efteråret deltog hun ligesom Arkikon i Praktikmatch på Navitas, hvor vi fandt en fælles interesse for arkitektur og komplekse byggeprojekter. ”Jeg havde indtryk af, at Arkikon kunne være et spændende praktiksted, fordi der også er fokus på designet og arkitekturen i byggerierne. Og så har jeg hørt meget positivt om Arkikon gennem studiet.”

 

Indtil sommer vil hun være en del af teamet og arbejde fra tegnestuen i Randers. Hendes evne til at fordybe sig og lyst til at lære nyt blev hurtigt synligt. ”Fagligt vil jeg gerne lære så meget jeg kan i min praktik. Jeg har også lært noget på tidligere semestre, som godt kan ligge lidt langt væk. Og så er det godt at få det frisket op.”

 

”Det er svært at sige, hvad der sker efter studiet, men jeg synes, det kunne være sjovt at komme til at regne på de mere unikke og komplekse projekter, der ikke bare er lige til. Det bliver også rigtig fedt at se et færdigt byggeri med nogle komplekse detaljer, som jeg har været med til at beregne.”

 

Som en del af ingeniørstudiet er Kimia vant til at fordybe sig, men når hun har fri, prøver hun gerne at bryde de stille stunder. ”Jeg drømmer om at tage motorcykelkørekort. Da jeg var barn, hentede min far mig altid på sin motorcykel, og det har nok givet mig interessen.”

 

Kimia Habib Zadeh
Praktikant som konstruktionsingeniør

Dato

14. februar 2023