Arkikon logo hvid
2299
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-2299,stockholm-core-2.3.3,non-logged-in,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-9.5,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Jeg holder orden på kontoret

Lilli er kontorets tekniske assistent med speciale i personale- og kundepleje. Med flere års erfaring i bagagen har Lilli både indsigt og gåpåmod, når hun assisterer Arkikons medarbejdere i alt mellem himmel og jord. Hun hjælper til med alt lige fra udprintning og scanning til samling af tilbudsmapper, opdatering af ugeplan med møder, gæster, præsentationer og meget andet.

 

Udover ansvaret for det forefaldende kontorarbejde har Lilli altid fingeren på pulsen. Hun ved, hvad der sker i huset, hvem der er ude til byggemøde, hvornår den næste fødselsdag skal fejres og meget mere.

 

Lilli er verdensmester i at holde orden i tingene og skabe en god stemning, og med de egenskaber sørger hun for de rette rammer til kontorets daglige arbejde.

 

Når hun ikke knokler på kontoret, bruger hun tid på dansegulvet. Lilli er engageret linedancer og tager gerne rundt og optræder til forskellige arrangementer. Med Lillis energi er det ingen sag at lære 30 danse på en sæson og stadig have overskud til at hjælpe sine kollegaer.

 

Lilli Skjødt
Teknisk assistent

+45 31 58 73 78

Dato

6. november 2020