2272
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-2272,stockholm-core-2.3.2,non-logged-in,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

De installationer, jeg putter ind i
byggerierne, skal være æstetiske

Maria er uddannet civilingeniør med energi og indeklima som speciale, og det er særligt indeklima, hun har erfaring med og en særlig interesse i.

 

“Jeg oplever ofte, at man lidt glemmer ventilationen i et projekt, og det synes jeg er ærgerligt. Derfor sætter jeg en ære i, at de installationer, jeg putter ind i byggerierne, skal være æstetiske,” fortæller Maria, der beskriver sig selv som en kæmpe teamplayer.

 

“Jeg elsker at samarbejde. Det giver de bedste resultater at have flere øjne og hænder på et projekt, og så sørger jeg for, at alle er glade og stemningen er god.”

 

Maria er ingeniør, men hun er samtidig meget fascineret af arkitekternes verden. Faktisk så meget, så hun overvejede, om hun skulle være arkitekt, da hun valgte uddannelse.

 

”Derfor er det så fedt at arbejde her hos Arkikon, hvor jeg får lov til at arbejde tæt sammen med arkitekter, men fra mit eget ingeniørfaglige perspektiv. Det er vigtigt for mig, at det, vi skaber, også er arkitektonisk og æstetisk flot, samtidig med at vi optimerer byggeriet bedst muligt med bl.a. energiforbrug, dagslys og ventilation. Sammen går den løsning op i en højere enhed, og det vil jeg gerne rådgive om.”

 

Når arbejdshandskerne kommer på, er Maria ikke for fin til at gå ud i marken med en tommestok i hånden.

 

“Det giver mig bare rigtig meget, at jeg er med på et projekt helt fra starten. Her kommer jeg ud sammen med arkitekten og ser, hvad der er af eksisterende installationer. Så vi sammen kan finde frem til den allerbedste løsning.”

 

Privat er Maria en rigtig krea-dronning. Hun er vokset op med en mor, der er uddannet dekoratør, så hun har altid haft det rigtige udstyr lige ved hånden.

 

“Jeg bygger, maler og tegner alverdens ting. Det gælder særligt til fastelavn, hvor jeg har været klædt ud som alt fra en figur fra Star Wars med lyd via Bluetooth-højtalere til en Carlsberg-øldåse og en vandmand med stofstrimler og tyl.”

 

Maria Leonhard Christensen
VVS-ingeniør

+45 30 80 85 84

Dato

5. november 2020