Arkikon logo hvid
5748
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-5748,stockholm-core-2.3.3,non-logged-in,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-9.6,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

 

Det handler om alt det, der får det til at holde

 

Martin går på ingeniørstudiet i Aarhus, hvor han specialiserer sig i bærende konstruktioner på linjen bygningsdesign. Ingeniørdrømmen har ikke altid været der, men at han skulle have noget med byggeri at gøre, har han aldrig været i tvivl om. ”Jeg er udlært tømrer og arbejdede to år i faget efter min EUX. Jeg har hele tiden vidst, at det ikke var det, jeg skulle resten af mit liv. At det så blev ingeniør, var lidt tilfældigt.”

 

Hele efteråret dykker Martin dybere ned i ingeniørarbejdet som praktikant hos Arkikon, hvor det særligt var typen af projekter, der fangede ham. ”Det virkede som et rart sted at være, og jeg kunne godt lide det anderledes ved at arbejde med forsyningsprojekter. Jeg håber at komme til at prøve lidt af det hele, så jeg rigtigt kan mærke, hvordan det er at være konstruktionsingeniør.”

 

”Det, jeg godt kan lide ved ingeniørfaget er, at det handler om alt det, der får det til at holde. Det er virkelig interessant, hvorfor tingene ser ud, som de gør – hvorfor er det dét materiale og netop dét bærende system, der bruges.”

 

Når Martin ikke løser ingeniørudfordringer, så løser han problemer på klatrevæggen hos Aarhus Boulders. ”Jeg træner tre gange om ugen. Jeg startede for et halvt år siden, da en af mine kammerater hev mig med til en prøvetime, og så var det bare superfedt.”

Martin Hessellund Rasmussen
Praktikant som konstruktionsingeniør

Dato

30. august 2023