Arkikon logo hvid
5333
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-5333,stockholm-core-2.3.3,non-logged-in,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-9.6,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

 

Jeg vil gerne kunne gøre arbejdsgangene nemmere

 

Morten er under uddannelse til bygningskonstruktør. Siden starten af året har skolebænken i Aarhus været skiftet ud med en tegnestueplads på Fornæs, og nu fortsætter han arbejdet som studentermedhjælper. Med en baggrund som soldat og selvstændig tømrer besidder han en målrettethed og en stærk sans for både håndværket og branchen. ”Min interesse er i byggefaget. Nu har jeg bare lagt en værktøjskasse fra mig for at tage en anden.”

 

Interessen for byggebranchen har altid været der, imens den for arbejdet som bygningskonstruktør er kommet i takt med uddannelsen og kun fortsætter med at vokse. ”Da jeg gik fra at være svend til mester, skulle jeg gå mere i dybden med materialedokumentation og byggeteknikken samtidig med, at jeg fik mere ansvar – og med alt det i bagagen gav uddannelsen bare mening for mig.”

 

”Sidste semester tog jeg et kursus som Arbejdsmiljøkoordinator, og det har virkelig givet mig interesse for at projektere bygbare løsninger med arbejdsmiljø for øje. Jeg vil gerne kunne gøre arbejdsgangene nemmere gennem konstruktionerne, og hos Arkikon tiltaler det mig, at det kræver en stærk tværfaglig viden, for at få arbejdsmiljøet ind i processen.”

 

Som tidligere soldat har Morten dyrket meget ekstremsport, men med brancheskiftet fulgte der også et interesseskift. ”Mit kommende arbejde er også blevet min fritidsinteresse, så alt handler om byggeri, byggeri, byggeri. Det er både bogligt men også gennem håndværket i mit evighedsprojekt derhjemme, hvor min hustru og jeg er i gang med at renovere vores hjem, som er den gamle skole i Fuglslev.”

 

Morten Brøgger
Studentermedhjælper

Dato

14. februar 2023