Arkikon logo hvid
4884
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-4884,stockholm-core-2.3.3,non-logged-in,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-9.5,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,smooth_scroll,no_animation_on_touch,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

 

Jeg kan godt lide at skabe omgivelser, hvor folk kan føle sig trygge

Sabawoon blev i slutningen af marts færdiguddannet arkitekt fra Aarhus Arkitektskole, og nu er han at finde på tegnestuen på Fornæs. ”Jeg har altid haft interesse for bygninger og arkitektur. Jeg kan godt lide at skabe omgivelser, hvor folk føler sig trygge.”

 

Det har dog ikke altid været som arkitekt, han ønskede at skabe trygge omgivelser. Sabawoon startede først på ingeniørstudiet i arkitektur og design på Aalborg Universitet. ”Jeg fandt hurtigt ud af, at jeg bedre kunne lide arbejdet med arkitekturen, og at jeg gerne ville fordybe mig endnu mere i det.”

 

”Nu er jeg færdiguddannet, og jeg vil rigtig gerne styrke mine kompetencer som arkitekt. På længere sigt drømmer jeg om at arbejde med bæredygtigt byggeri. Jeg kunne godt tænke mig at arbejde med lokale materialer og byggerier, der kan transformeres gennem tiden efter behov.”

 

Fra mandag til fredag pendler Sabawoon til skønne Djursland fra lige så skønne Aarhus for at mærke, hvordan hverdagen og arbejdet er på en tværfaglig tegnestue. Og når han holder fri, nyder han naturen og stille øjeblikke. ”Jeg kan rigtig godt lide at løbe en god tur – især om sommeren, hvor det er godt vejr.”

 

Sabawoon Safi
Arkitekt

Dato

23. juni 2022