Arkikon logo hvid
4884
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-4884,stockholm-core-2.3.3,non-logged-in,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-9.6,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

 

Jeg vil gerne skabe omgivelser, hvor folk føler sig trygge

Sabawoon er uddannet arkitekt fra Aarhus Arkitektskole i foråret 2022. Siden da har han haft sin daglige gang på tegnestuen på Fornæs, hvorfra det arkitektarbejde, han sidder med, i høj grad handler om at skabe tryghed. ”Jeg vil gerne skabe omgivelser, hvor folk føler sig trygge og engageret. Det at kunne skabe rum ved hjælp af få elementer, der samtidig opleves forskelligt fra person til person, er yderst interessant.”

 

Det tryghedsskabende arbejde kræver en stærk sans for arkitekturens virkemidler og et øje for forskelligheder, og det er noget af det, der er med til at beskrive Sabawoon som arkitekt. ”Arkitektur påvirker mennesket både fysisk og psykisk, uanset om man er bruger eller iagttager. Og hvis jeg kan være med til at skabe arkitektur, der engagerer og styrker den enkelte, har jeg lidt en følelse af at lykkes som arkitekt.”

 

”Men et vellykket projekt kræver flere fagligheder. Derfor synes jeg, det er motiverende, hvordan vores forskellige baggrunde og kompetencer smelter sammen hos Arkikon, så vi kan skabe en helstøbt arkitektur, der omfavner bredt. På længere sigt har jeg et mål om at arbejde med bæredygtig arkitektur. Jeg kunne godt tænke mig at arbejde med lokale og genanvendte materialer og byggerier, der kan transformeres gennem tiden efter behov.”

 

Fra mandag til fredag pendler Sabawoon til skønne Djursland fra lige så skønne Aarhus for at mærke, hvordan hverdagen og arbejdet er på en tværfaglig tegnestue. Og når han holder fri, nyder han naturen og stille øjeblikke. ”Jeg kan godt lide at komme ud i naturen, hvor jeg kan finde inspiration til mit arbejde eller nyde en god løbetur.”

 

Sabawoon Safi
Arkitekt

+45 48 80 81 85

Dato

23. juni 2022