Arkikon logo hvid
4691
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-4691,stockholm-core-2.3.3,non-logged-in,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-9.5,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,smooth_scroll,no_animation_on_touch,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Konstruktionsingeniør Sleman Kalo

 

Jeg kunne vælge at arbejde på et lager eller tage hele uddannelsen forfra. Jeg valgte det sidste

Sleman er uddannet ingeniør med speciale i bærende konstruktioner – endda hele to gange. Han er født og opvokset i Syrien, hvor han første gang tog den femårige uddannelse. Efter at være flyttet til Danmark i 2014 stod han med valget om at arbejde inden for et helt nyt felt eller tage uddannelsen fra ny. ”Jeg kunne vælge at arbejde på et lager eller tage hele uddannelsen forfra. Jeg valgte det sidste, for at kunne arbejde med det, der interesserer mig. Nu sidder teorien på rygraden, og det gav mig meget i forhold til at lære kulturen, systemet og sproget at kende.”

 

Da Sleman tilfældigt stødte på Arkikon, blev han fanget af mangfoldigheden i både fagligheder og projekttyper. Han drømmer om en fremtid som certificeret statiker, og at være en del af Arkikon ser han som en mulighed for at snuse til stillingen, få erfaring i branchen og kendskab til samarbejdet på tværs af fagligheder. ”Arkikon arbejder med et væld af forskellige projekter. Også de mere specielle projekter. Samtidig arbejder de med alle typer af opgaver, og det er en god mulighed for at lære nyt som ingeniør.”

 

I fritiden holder Sleman gerne gang i hjernen med et spil skak eller backgammon i selskab med familie og venner. ”Som person er jeg stille og rolig, og jeg nyder at spille spil i godt selskab.”

 

Sleman Kalo
Konstruktionsingeniør

+45 48 80 57 52

Dato

3. maj 2022