Arkikon logo hvid
2264
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-2264,stockholm-core-2.3.3,non-logged-in,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-9.5,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Tæt samarbejde og strukturerede processer giver stærke resultater

 

 

Susanne er byggetekniker og projektkoordinator hos Arkikon.

Med sig i bagagen har hun 14 års erfaring fra en elementproducent, og derfra har hun et dybdegående kendskab til betonelementer, der ofte er en vigtig del af tekniske byggerier. Og med en udpræget sans for struktur, detaljer og styring, er det Susanne, der holder styr på sagerne og har overblikket over alle projekterne. En styring, der er en central forudsætning for at arbejdet på de enkelte projekter fungerer optimalt.

 

“Med en klar struktur i processerne bliver det nemmere for os at skabe overblik og effektive arbejdsgange – og det gælder både internt og eksternt. Der er mange aktører med i en byggeproces, og derfor er det enormt vigtigt, at vi arbejder ud fra faste rammer, der giver mening for alle parter. Samt at vi arbejder ud fra de samme forventninger til processen, til kvaliteten og til det endelige resultat.”

 

Susannes rolle som projektkoordinator og IKT-medlem betyder, at hun løbende er med til at udvikle processerne med nye strukturer og systemer, så arbejdsgangene optimeres, og udviklingen går den rette vej.

 

“Hos Arkikon arbejder vi tæt sammen på tværs af de forskellige professioner, hvilket er enormt spændende. Det giver mulighed for at fokusere på det kreative og praktiske på samme tid, og det er med til at give projekterne noget ekstra.”

 

Susanne er en foregangskvinde – både til faglige og sociale tiltag. Hun er den type, der aldrig giver op, og så er hun altid klar på en god snak over skrivebordet.

Susanne Nymann
Byggetekniker

+45 40 59 50 70

Dato

5. november 2020