Arkikon logo hvid
5028
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-5028,stockholm-core-2.3.3,non-logged-in,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-9.5,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Selvom det virkede i går, er det ikke sikkert, at det virker i dag

Tina er oprindeligt uddannet korrespondent i engelsk og tysk men har banet sig vejen til rollen som projektleder. Hun har en master i IT med fokus på strategi, organisation og forandringsledelse og flere certificeringer inden for projekt- og procesledelse. Det har givet hende et skarpt øje for samspillet mellem mennesker, processer og IT. ”Jeg brænder for den konstante optimering, hvor der hele tiden mærkes efter, om der er noget, vi skal have justeret. Selvom det virkede i går, er det ikke sikkert, at det virker i dag.”

 

Lige nu er der fart på forsyningsbranchen, og det mærker vi hos Arkikon med mange nye projekter og medarbejdere. Den udvikling skal vores interne system kunne understøtte, og det næste halve år skal Tina hjælpe os med at optimere måden, vi håndterer vores projekter, kunder og ressourcer på. ”Jeg skal lede realiseringen af konkrete tiltag, der kan hjælpe med at flytte Arkikon i den retning, som ledelsen ønsker. Min opgave er at få struktureret, understøttet og sikre fremdrift i forløbet.”

 

”Jeg læste engang en artikel, hvor der stod, at man aldrig skal lade mageligheden indfinde sig. Det citat hænger fast hos mig, for sådan bør organisationer også have det. Hvis man bliver for magelig, er det ikke sikkert, at det går lige så godt i morgen, og så risikerer man at blive overhalet inden om.”

 

Tinas arbejde indebærer et stort fokus på relationer. Et fokus, der også går igen i hendes privatliv, hvor hendes venner beskriver hende som en, der er god til at dyrke og holde fast i relationer. ”Jeg holder f.eks. ”Ladies only” fødselsdag hvert år, hvor jeg samler en flok kvinder, jeg har mødt igennem mit liv. Det er vidt forskellige mennesker med en aldersspredning på næsten 30 år – og jeg er simpelthen vild med at bringe folk sammen på tværs og opleve den energi, det skaber.”

 

Tina Kragh Thomsen
Proces- og udviklingskoordinator

Dato

29. september 2022