Djurslands Bank

Djurslands Bank

OPGAVE

Djursland Bank ønskede interne forbedringer og udvidelser af deres eksisterende kontorarealer, nye logistiske forbindelser mellem deres sammenbyggede bygninger samt en forbedret kundeoplevelse. For at opfylde disse ønsker er der blevet etableret nye indgangspartier i bankens foyer, nyt skrankemiljø med skærmvæg og et aflukket boksrum. Derudover er der etableret tre indskudte etagedæk beregnet til kontorer og mødelokaler samt en intern forbindelsesgang.

ARKITEKTUREN OG FUNKTIONALITETEN

Den samlede udformning af de forskellige delelementer binder bygningens udtryk sammen og bidrager til måden, kunderne oplever banken. Alle de nye ruminstallationer er udført som tynde og lette konstruktioner, og væggene er af glas. Dette bidrager til at give bygningen et indbydende og luftigt udtryk.

Udover de nye elementer er det også blevet udført fornyelse af overflader såsom nye gulvbelægninger, lofter med ovenlys og indsynsmatteringer grafisk udformet på såvel værn som nye glasvægge. Belysningen var også en større del af projektet, hvilket indebar demontering af eksisterende lofter samt nyt udsmykket armatur monteret i ovenlysene samt rummarkerende pendler.

Fakta

Ombygning - 2013
Omfang:
2500 m2
Økonomisk omfang:
Kr. 7 mio.
Opgave:
Totalrådgivning

 

REFERENCE-ARK