Medarbejder - Thomas Enevold

Vis oversigt

Thomas Enevold
Mobil +45 40 20 36 24
thomas@arkikon.dk

Designchef
Projektudvikling
Arkitektur
Process/ IKT Ledelse
AdministrationThomas Enevold, Partner/CEO

Vi laver noget smukt ud af funktionerne

Thomas er en af Arkikons tre partnere med ansvar for arkitekterne. Efter 18 år i virksomheden er han særdeles rutineret i at koordinere projekterne og sørge for, at de bliver ført sikkert i mål. Det er også Thomas, der er ophavsmand til det unikke procesforløb, der indgående beskriver samtlige faser fra idé til færdigt projekt.

”At styre et projekt handler om at have fokus på kunden, projektet og de involverede medarbejdere på samme tid. Hvis man ikke har fat i alle brikkerne på de rigtige tidspunkter, så får man ikke et godt projekt ud af det. Derfor er vores projektforløb så vigtigt og relevant, fordi det netop sikrer, at vi altid kommer igennem de forskellige faser på den mest fordelagtige måde.

Vores mål er at hjælpe kunderne med at finde den bedste måde at realisere deres projekter på. Teknisk byggeri er vores spidskompetence, og vi designer aldrig bare en bygning, hvor de forskellige funktioner skal passes ind bagefter – vi designer bygninger med udgangspunkt i funktionerne, så kunden står tilbage med noget smukt og funktionelt.”