Medarbejder - Kasper Kjær L. Pedersen

Vis oversigt

Kasper Kjær L. Pedersen
Mobil +45 20 87 05 63
kasper@arkikon.dk

Projekteringsledelse
Bygningsdesign
Statik
Fagtilsyn
IKT LedelseKasper Kjær Lindegaard Pedersen, Civilingeniør - bygningsdesign og bærende konstruktioner

Udfordringer tages i opløbet

Kasper er ingeniør, og med en uddannelse inden for bygningsdesign har han en god forståelse af samspillet mellem arkitekter og ingeniører, der er en stor del af hverdagen hos Arkikon

”For mig er opstartsfasen den mest fascinerende del af et byggeprojekt: Problemerne skal op til overfladen i den indledende fase, så vi kan løse dem så tidligt som muligt. Her giver det os rigtig meget, at vi er samlet flere forskellige fag under samme tag. For når vi bringer vores samlede in-house kompetencer i spil, finder vi ikke bare et kompromis, men den optimale helhedsløsning, der sikrer, at de arkitektoniske idéer også kan realiseres konstruktionsmæssigt. Derudover betyder den interne dialog også, at vi ofte kan forkorte processen, fordi vi sparer tid på kommunikationen.

Det gælder om hele tiden at optimere projektet, så vi får de bedste resultater samtidig med, at vi følger arkitektens design, så det rigtige udtryk opnås. Jeg vil meget hellere lægge ekstra energi i at undersøge et problem fra alle vinkler og finde en god løsning i stedet for bare at sige, at det ikke kan lade sig gøre.”