Medarbejder - Per Christiansen

Vis oversigt

Per Christiansen
Mobil +45 22 93 97 44
per@arkikon.dk

Byggeledelse
Bygningskonstruktion
Renovering
TilstandsvurderingPer Christiansen, Bygningskonstruktør M. A. K.

Det praktiske er min force

Per er bygningskonstruktør. Han har mange års erfaring i bagagen, også som byggeleder og tømrer, og hans indgående viden fra byggepladserne er en stor fordel i det daglige arbejde hos Arkikon. 

”Jeg kommer på banen, når vi helt praktisk skal løse konstruktionerne – hvordan det rent faktisk skal bygges og hænge sammen. Når jeg begynder på en opgave, overvejer jeg alle de forskellige detaljer, der skal gå op i en højere enhed, og hurtigt ved jeg, hvordan tingene skal se ud. Så gælder det bare om at få det tegnet, så det er nemt at forstå på byggepladserne.

Vi har nogle dygtige tovholderne her i firmaet, der har erfaringen og gennemslagskraften. Generelt er der rigtig meget bred viden her i huset, og vi er gode til at bruge hinanden samtidig med, at vi giver plads til og respekterer hinandens spidskompetencer.”

Her hos Arkikon gør Per i øvrigt brug af sit store ordforråd af håndværksmæssige fagord. Og når han holder fri, bruger han tid på ombygning og diverse projektre derhjemme. Vi er overbeviste om, at Per har byens flotteste sildebensparketgulv.