Medarbejder - Bo Rasmussen

Vis oversigt

Bo Rasmussen
Mobil +45 21 69 59 45
bo@arkikon.dk

Teknisk Chef
Projektledelse
Statik
Drift- og sagsøkonomiBo Brøgger Rasmussen, Partner/CFO

Vi skal overraske positivt

Som partner har Bo ansvar for Arkikons ingeniører samt økonomiarbejdet. Derudover er han ansvarlig for sikkerhedskoordineringen på byggepladserne, så de altid lever op til arbejdstilsynets krav, og han har et bredt kendskab til de lovgivningsmæssige, økonomiske og administrative aspekter, der skal gå op, når et projekt fuldføres.

”Vi laver ofte meget teknisk tunge byggerier, hvor maskineriet er essentielt. Her er bygningen intet uden maskinen, så vi bruger vores store erfaring til at sikre, at bygningen altid passer til maskinen og ikke den anden vej rundt.

Kundeplejen er essentiel, og vi går op i at overraske positivt både i forhold til servicen og økonomien i projektet. Vi kan løse hele opgaven for kunden – og hvis der er specielle krav, så har vi dygtige samarbejdspartnere. Vi er gode til at bruge hinanden på tværs af fagene, hvilket også betyder, at vi ofte tænker længere i processen og løser udfordringer, før de bliver til problemer.

Men det er ikke kun vigtigt, at vores kunder har det godt. Vores medarbejdere skal også være glade for at komme på arbejde hver dag, og derfor planlægger vi mange interne arrangementer og sørger for at have åben kommunikationen og lytte til deres behov og ønsker. For når vi har det godt sammen, bliver vi også meget bedre til at arbejde sammen om projekterne og give kunderne en endnu bedre oplevelse.”