Medarbejder - Benjamin Holmskov

Vis oversigt

Benjamin Holmskov
Mobil +45 31 17 78 33
benjamin@arkikon.dk

Projekteringsledelse
Projektering
Brandbehandling


Benjamin Holmskov, Bygningskonstruktør M. A. K.

Vi giver tryghed i processen

Benjamin arbejder som bygningskonstruktør hos Arkikon, men han har også erfaring fra rådgiver- og entreprenørbranchen samt en uddannelse som tømrer. Alt dette giver ham mulighed for at se et projekt fra forskellige vinkler, hvilket han bruger aktivt - lige fra projektering, udbudsfase, udførelsesfase og frem til afleveringen af det nøglefærdige byggeri.

”Jeg er meget praktisk anlagt i min måde at arbejde på. Det er mit job, sammen med ingeniørerne, at få en skitse til at blive til noget, der kan lade sig gøre i virkeligheden. Men det er også vigtigt for mig at føre arkitektens æstetiske tanker med videre, hvis der sker ændringer med byggeriet. På den måde er vi gode til at bruge hinandens kompetencer gennem hele processen.

Jeg har meget kundekontakt, når der skal tages stilling til forskellige praktiske ting i løbet af processen. Her går jeg op i, at kunderne får en jordnær og konkret rådgivning, hvor de bagefter med sikkerhed ved, at sådan bliver det. Generelt skal kunderne bruge os, fordi vi giver tryghed i hele processen med vores store viden og ekspertise inden for tekniske byggerier. Vi har mange kunder, der vælger at arbejde sammen med os igen og igen, fordi de ved præcis, hvad de får hos Arkikon.”