Medarbejder - Dennis Frandsen

Vis oversigt

Dennis Frandsen
Mobil +45 31 23 67 79
dennis@arkikon.dk

Bygningskonstruktion

Fagtilsyn

Projektering

BIM – modellering

ByggeledelseDennis Fähnrich Frandsen, Byggetekniker

Både erfaring og lærevillighed er central

Før Dennis blev byggetekniker, havde han 24 års erfaring som tømrer, og det er med til at give ham et meget brugbart perspektiv på de opgaver, han sidder med hos Arkikon i dag.

”Jeg er god til at finde detaljeløsninger, da jeg allerede har været med til at bygge mange af dem tidligere – nu skal jeg bare føre dem over på papiret. Det kan godt være svært at få indarbejdet alle byggeriets detaljer på papiret, så andre kan forstå dem, men her føler jeg, at jeg har en stor fordel, fordi jeg ved, hvad tømrerne har brug for på tegningerne for at kunne udføre arbejdet ordentligt og effektivt. Det er med til at gøre processen lettere i sidste ende, fordi mange ting bliver tænkt ind allerede i starten af projektet.

Men selvom vi som virksomhed har mange erfaringer med, hvad der skal tages højde for og huskes i forbindelse med tekniske byggerier, så sørger vi også for altid at holde os opdaterede på nye materialer, fremgangsmåder og reglementer – og vi er rigtig gode til at dele viden med hinanden, så alle er klædt godt på, når de skal løse de forskellige projekter. På den måde får vores kunder altid den mest optimale version af dét, de efterspørger.”