Medarbejder - Jesper Quist Hauskov

Vis oversigt

Jesper Quist Hauskov
Mobil +45 20 96 07 62
jesper@arkikon.dk

Projektchef

Salg 

Planlægning 

Projektledelse / styring 

Projektering 

Byggeledelse / fagtilsyn 

Kalkulation / budget Jesper Quist Hauskov, Partner / Projektchef

Vi holder overblikket i projekterne

Jesper er partner i Arkikon, hvor han også er projektchef og bygningskonstruktør. Han har desuden stor erfaring fra andre, relevante brancher - både som elektriker og som ansat ved et projektudviklerfirma, et typehusfirma og en totalentreprenør. Jesper har været hele vejen rundt og kan derfor sættte sig ind i de forskellige aktørers tilgangsvinkler i en byggeproces. Det bidrager til hans evner som projektleder, hvor han har en meget praktisk tilgang til opgaverne. 

"Selv hvis vi ikke er totalrådgiver på en opgave, er vi alligevel gode til at samle trådene fra de forskellige samarbejdspartnere og kunder og sørge for, at der ikke bliver glemt noget i farten. Vi hjælper med at holde styr på det hele, og på den måde undgår vi ventetid og optimerer processen. Som rådgiver tænker vi i helheder i stedet for kun at overveje vores egen del af projektet. Det kommer kunden til gode." 

I min optik skal kunderne vælge Arkikon, fordi vi arbejder helhedsorienteret. Vi er en mindre virksomhed med en høj troværdighed, fingeren på pulsen og en flad intern struktur. Vi tager ansvar for opgaverne, og vi har en naturlig vidensdeling, fordi vi sidder flere professioner så tæt på hinanden. Vi skaber værdi for kunderne og tryghed gennem hele processen." 

Når Jesper holder fri, prioriterer han familien og diverse sportslige aktiviteter. Han løber, spiller fodbold, står på ski, spiser god mad og nyder livet med et glas vin i ny og næ. Der er vist ingen tvivl om, at det er velfortjent.