Medarbejder - Jesper Quist Hauskov

Vis oversigt

Jesper Quist Hauskov
Mobil +45 20 96 07 62
jesper@arkikon.dk

Tegnestuechef
Byggeledelse
Bygningskonstruktion
Kalkulation
HRJesper Quist Hauskov, Partner / Projektchef

Vi holder overblikket i projekterne

Jesper er partner i Arkikon, hvor han også er tegnestuechef og bygningskonstruktør. Han har desuden store erfaringer fra andre, relevante brancher, da han både har været elektriker samt ansat ved et projektudviklerfirma, et typehusfirma og en totalentreprenør. Han har altså været hele vejen rundt og kan derfor sætte sig ind i de andre involveredes tilgangsvinkler. Det bidrager til hans evner som projektleder, hvor han har en meget praktisk tilgang til opgaverne.

”Selv hvis vi ikke er totalrådgiver på en opgave, så er vi gode til at samle trådene fra de forskellige samarbejdspartnere og sørge for, at der ikke bliver glemt noget i farten. Vi hjælper med at holde styr på det hele, og på den måde undgår vi ventetid og optimerer processen. Som virksomhed tænker vi i helheder i stedet for kun at overveje vores egen del af projektet, og det kommer kunden til gode.

I min optik skal kunderne vælge Arkikon, fordi vi arbejder helhedsorienteret. Vi er en mindre, troværdig virksomhed med fingeren på pulsen og et fladt internt hierarki. Vi tager ansvar for opgaverne, og vi har en stor, naturlig vidensdeling, fordi vi sidder flere professioner så tæt på hinanden. Vi giver kunderne tryghed gennem hele processen.”