Medarbejder - Johan Grimsæth

Vis oversigt

Johan Grimsæth
Mobil +45 31 27 03 30
johan@arkikon.dk

Projektudvikling

Arkitektur

Visualisering og præsentation

Virtual reality/Augmentet reality

BIM og Parametrisk designJohan Grinsæth, Arkitekt M.A.A.

Det gælder om at være struktureret og kreativ på samme tid

Johan er arkitekt hos Arkikon, hvor han er med til at gennemtænke og designe de forskellige projekter for kunderne. Her stiler han efter at give dem mere, end de forventer.

”Jeg kan godt lide at lave koncepter, der er stærke, brugbare og ser godt ud. Som arkitekt tænker jeg ofte lidt længere ud og finder nogle anderledes løsninger på projekterne. På den måde kan jeg tage kundens idéer og gøre dem til virkelighed samtidig med, at jeg kan tilføre bygningen noget ekstra, som de ikke selv har overvejet.

Når jeg begynder på et projekt, tager jeg højde for mange ting på samme tid. Det er ikke nok kun at tænke kreativt og så tilføje de praktiske aspekter senere hen. Jeg har alle tankerne og overvejelserne med fra starten. Så jeg designer ikke bare en bygning indefra og ud – på samme tid designer jeg den udefra og ind, så kunden får et gennemarbejdet og brugbart resultat.

Arkikon har enormt meget specialviden efter mange års erfaring med tekniske byggerier. Det giver os en stor faglig stolthed, hvor det ikke er nok bare at løse opgaven. Vi stræber højere, og vi er først tilfredse, når byggerierne fungerer optimalt og bidrager æstetisk til omgivelserne.”