Medarbejder - Dan Nørager Knudsgaard

Vis oversigt

Dan Nørager Knudsgaard
Mobil +45 20 21 93 27
dan@arkikon.dk

Projektering

Bygningskonstruktion

BIM-modellering

KollisionskontrolDan Nørager Knudsgaard, Bygningskonstruktør M.A.K.

Jeg samler det praktiske og æstetiske

Som bygningskonstruktør arbejder Dan både sammen med arkitekterne og ingeniørerne, når et projekt skal løses. Det tætte samarbejde betyder, at byggeriet har et ensartet udtryk hele vejen igennem samtidig med, at det kan holde til alt, hvad kunden bliver lovet.

”En af de helt store fordele ved Arkikon er de forskellige professioner, der arbejder sammen på tværs. Når vi er under samme tag, er det nemt at bruge hinanden aktivt i hverdagen. Det betyder, at vi sparer en masse tid i processen, og vi står tilbage med et meget bedre produkt i sidste ende. Der er heller ingen tvivl om, at kollegaerne er det bedste ved at arbejde her. Der er en god stemning, og vi kan lide at komme hinanden ved. Det har stor betydning for vores arbejde på tværs og derved også kvaliteten af vores løsninger.

Noget, vi virkelig har gode erfaringer med, er at bygge 3D-modeller af projekterne, som vi så kan bruge sammen med VR-briller. På den måde kan vi give en kunde en rundtur i en bygning, der ikke eksisterer endnu, og de kan få et bedre indtryk af rummet end på et fladt stykke papir. Vi bruger også Virtual Reality som et internt værktøj, hvor det bliver meget nemmere for os at komme udfordringer i forkøbet og opdage eventuelle fejl tidligt i processen.”