Medarbejder - Nikolaj R. Mikkelsen

Vis oversigt

Nikolaj R. Mikkelsen
Mobil +45 28 57 98 57
nikolaj@arkikon.dk

Helhedsorienterede løsninger

Projektering af bærende konstruktioner i form af træ, murværk, stål og beton

FEA - Formgivning - Optimering 

BIM – IKT – PlanlægningNikolaj Riisberg Mikkelsen, Civilingeniør i konstruktioner 

Intet bliver overset i processen

Nikolaj er bygningsingeniør. Han har særligt fokus på at få de bærende konstruktioner til at harmonere med arkitekturen, og sikre at naturens- og bygningens kræfter kan blive ført tilbage til jorden. 

Nikolaj arbejder detaljeret og med et overblik, der skaber tryghed hos kunderne. Med en udadvendt og imødekommende personlighed formår han at sikre det gode samarbejde, både internt og eksternt.

”Når jeg starter på et nyt projekt, begynder jeg altid med det store overblik, hvor jeg skitserer de grundlæggende statiske systemer op, og lige så stille graver jeg mig ned i detaljerne, så intet bliver overset. Jeg går meget op i, at kunderne altid kan få fat i mig, hvis de har nogle tvivlsspørgsmål. Når de ved, at vi har været alle detaljer igennem i forbindelse med et byggeri, giver det dem en ro. De ved, at de er i gode hænder hos Arkikon." 

Ved siden af sit arbejde hos Arkikon prøver Nikolaj kræfter af som iværksætter. Det er Nikolaj, der står bag Erlings Jazz- og Ølbar i Aarhus, hvor han socialiserer og serverer kvalitetsøl i lange baner.