Medarbejder - René L. Rasmussen

Vis oversigt

René L. Rasmussen
Mobil +45 28 91 96 08
rene@arkikon.dk

Teknisk chef
VVS-installationer
Ventilation
Indeklima
Energi
Projektledelse/-styring
Byggeledelse/-styring
Byggepladstilsyn
Kloakprojektering


René Levinsen Rasmussen, Partner/Teknisk chef

Godt indeklima kan ikke ses - det kan mærkes

René har mere end 15 års erfaring inden for arbejdet med installationer, ventilation, energidesign og indeklima, så han bidrager med en solid ballast inden for projektering, beregning, byggeledelse, tilsyn m.v.
 
”Jo tidligere i byggeprocessen vi kommer på banen med installationerne, des bedre bliver det endelige byggeri. Så vi anbefaler altid, at vi bliver en del af designprocessen allerede fra de første skitser, så alle aspekter og muligheder i byggeriet bliver vendt. Et godt og vellykket byggeri kræver også, at der i design- og byggeprocessen er en god kommunikation mellem bygherren og byggeriets øvrige parter, så det er meget vigtigt, at der er tæt kontakt gennem hele projekterings- og byggeperioden.
 
Vi arbejder ud fra filosofien, at et vellykket installationsarbejde fra vores side ikke kan ses i et færdigt byggeri, men mærkes. Det skal forstås på den måde, at installationerne efter tidens krav skal skjules, så når man står i et godt projekteret anlæg, mærkes effekten i form af det gode indeklima og en god energiøkonomi."