Medarbejder - John Wessman

Vis oversigt

John Wessman
Mobil +45 30 80 85 84
jw@arkikon.dk

• Arkitektur
• Bygningssagkyndig
• Planforhold
• ProjektudviklingJohn Wessman – bygningsarkitekt MAA

Det er et kæmpe ansvar at skabe en bygning, der skal ligge i landskabet i flere hundrede år

John Wessman er uddannet bygningsarkitekt og har udført alle former for byggeri gennem 30 år i Randers, både som ansat og som partner i tegnestuen Smærup & Wessman.

Institutionsbyggeri har en særlig plads i Johns hjerte. Det er en kæmpe faglig udfordring at skabe et byggeri, som tilfredsstiller de særlige behov, nogle borgere – og personalet – har, om det er bosteder eller plejehjem til demente. Både her og i det tekniske byggeri er det vigtigt at inddrage alle faggrupper og deres kompetencer for at skabe den bedste løsning.

John har en del opgaver indenfor det kirkelige område, hvor han er bygningssagkyndig for Norddjurs Provsti og udfører både nybyggeri, renoveringer og restaureringsopgaver i forbindelse med bevaring af kulturarv.

Som arkitekt er der især to ting, der er sindssygt vigtige, ifølge John Wessman:

”Du skal leve op til den tillid, kunderne viser dig, når de lægger deres drømme, visioner, liv og økonomi i dine hænder. Du skal give form til deres drømme – en form, der tilfredsstiller deres forestillinger og visioner, og som oven i giver dem meget mere, som de ikke selv havde tænkt på.

Og så skal du gå til opgaven med ydmyghed. Det er jo et kæmpe ansvar at skabe en bygning, som kommer til at ligge i landskabet i flere hundrede år. En bygning mange mennesker kommer til at forholde sig til gennem lang tid.”