Medarbejder - John Wessman

Vis oversigt

John Wessman
Mobil +45 86 32 78 44
jw@arkikon.dk

Arkitektur

Bygningssagkyndig

ProjektudviklingJohn Wessman, Arkitekt

Det er et kæmpe ansvar at skabe en bygning, der skal ligge i landskabet i flere hundrede år

John Wessman er uddannet bygningsarkitekt. Han har udført alle former for byggeri gennem sit virke i Randers i mere end 30 år, både som ansat og som partner i tegnestuen Smærup & Wessman.

Institutionsbyggeri har en særlig plads i Johns hjerte. "Det er en kæmpe faglig udfordring at skabe et byggeri, som tilfredsstiller de særlige behov, nogle borgere – og personalet – har, om det er bosteder eller plejehjem til demente. Både her og i det tekniske byggeri er det vigtigt at inddrage alle faggrupper og deres kompetencer for at skabe den bedste løsning."

John har desuden en del opgaver inden for det kirkelige område, hvor han er bygningssagkyndig for Norddjurs Provsti og udfører både nybyggeri, renoveringer og restaureringsopgaver i forbindelse med bevaring af kulturarv.

Som arkitekt er der særligt to ting, som er vigtige ifølge John:

”Du skal leve op til den tillid, kunderne viser dig, når de lægger deres drømme, visioner, liv og økonomi i dine hænder. Du skal give form til deres drømme – en form, der tilfredsstiller deres forestillinger og visioner, og som oven i købet giver dem meget mere, som de ikke selv havde tænkt på."

"Og så skal du gå til opgaven med ydmyghed. Det er jo et kæmpe ansvar at skabe en bygning, som kommer til at ligge i landskabet i måske flere hundrede år. En bygning mange mennesker kommer til at forholde sig til gennem lang tid.”

Udover at være en dygtig og anerkendt arkitekt er John en rigtig livsnyder, og hans livsstil hænger sammen med passionen for arkitektur. Ifølge John handler det nemlig om at gøre alle aspekter af tilværelsen så smuk og interessant, som overhovedet muligt. 

"Der er ikke noget, der er ligegyldigt. Og jeg vil ikke gå glip af noget, der kan forskønne min tilværelse." 

John er både professionel og nærværende, og han er i den grad med til at forskønne tilværelsen hos Arkikon.