Medarbejder - Per Foldager

Vis oversigt

Per Foldager
Mobil +45 30 80 85 83
pf@arkikon.dk

Projektledelse

Byggestyring og byggeledelse 

Projektering 

BIM-modellering / IKT

Bygningskonstruktion

Kalkulation

SikkerhedskoordinatorPer Foldager, Bygningskonstruktør

Jeg er bindeleddet mellem byggeriets aktører

Per er bygningskonstruktør og sidder til dagligt på vores kontor i Randers. Han har mange års erfaring som murer, som han bruger i sit arbejde med at styre byggeprocessen. Indsigt i de praktiske processer ved et byggeri og god kontakt til folkene på byggepladsen er centrale elementer i Pers hverdag. Nøgleord for Per er samarbejde og sparring på tværs – både i forhold til byggefolk, entreprenører, arkitekter og ingeniører.

”Som bygningskonstruktør er jeg bindeleddet mellem de andre aktører. Jeg holder sammen på projektet, så det er vigtigt at kunne multi-taske og bevare overblikket. Du ved aldrig, hvad dagen bringer – og du skal kunne træffe hurtige beslutninger, så projekterne kan komme videre. Der står jo en entreprenør på en byggeplads, som skal videre.”

Per tegner og modellerer projekterne i 3D. Visualiseringer giver et helt andet indtryk af byggeriet end en stregtegning og gør det nemmere at formidle overfor kunder og samarbejdspartnere.

”Med en 3D-model kan du også komme mange problemer i forkøbet, før du sætter gang i det endelige byggeri. Du kan få nogle streger på et stykke papir til at blive levende gennem dine 3D-tegninger.”

Per er passioneret omkring det digitale byggeri, og når han endelig holder fri, sætter han pris på en god løbetur og en hjemmelavet salat.