Medarbejder - Lars Thyboe Thorsen

Vis oversigt

Lars Thyboe Thorsen
Mobil +45 51 76 31 32
lars@arkikon.dk

Projektudvikling

Arkitektur

Planforhold

Bæredygtighed Lars Thyboe Thorsen, Arkitekt, Civilingeniør i arkitektur

Vores passion gør forskellen

Lars er arkitekt hos Arkikon. Med en tværfaglig baggrund som civilingeniør i arkitektur har han ofte en god idé om, hvordan projektet skal nå i mål allerede ved de indledende tegninger. 

”Jeg har en meget holistisk tilgang til projekterne, så arkitekturen bliver en integration af æstetik, funktionalitet og konstruktion. Jeg vil ikke bare designe en flot bygning - projektet skal være meningsfyldt, både når det kommer til, hvilke funktioner en bygning skal rumme, men også hvor den skal placeres. I min optik skal en bygning smelte naturligt sammen med omgivelserne, så de understøtter og forskønner hinanden."

Hos Arkikon er vi passionerede omkring tekniske byggerier, og vi stiler efter at give kunden mere, end de regner med. Hvis vi bare tegner, hvad vi bliver bedt om, så har vi ikke presset os selv nok. Vi vil have det maksimale ud af projektet og finde de løsninger, som kunden ikke selv har overvejet. Og den indstilling gør hele forskellen.”

Lars har generelt styr på stilen, og her hos Arkikon er han kontorets svar på George Clooney. En klassisk gentleman i sort, der fører på dansegulvet og lader os andre komme foran i paskontrollen.