Medarbejder - Jacob Vøldike Dupont

Vis oversigt

Jacob Vøldike Dupont
Mobil +45 31 17 78 33
jacob@arkikon.dkJacob Vøldike Dupont - VVS-ingeniør

Kunderne skal have det bedst tænkelige produkt

Jacob er diplomingeniør med speciale indenfor energi og indeklima.

”Min uddannelse har klædt mig godt på til de alsidige opgaver indenfor VVS, som jeg løser hos Arkikon. Og der er stadig meget at lære! Der er andre hensyn i det virkelige liv udenfor universitetet – vi skal overholde budgetter og deadlines og sørge for, at kunderne er tilfredse, både med det færdige resultat og med processen.”

Samarbejdet med andre faggrupper internt i huset gør, at projekterne bliver mere alsidige, fordi det er nemt at kommunikere. Ingeniører og arkitekter får øjnene op for hinandens ønsker, krav og behov på et tidligt tidspunkt i et byggeprojekt – så eventuelle ændringer kan udføres uden de store konsekvenser.
Vi bruger hinanden meget på tværs af faggrænserne. Når jeg laver VVS, kan jeg rådføre mig med arkitekter eller bygningskonstruktører, så jeg ikke kun tager praktiske hensyn, men inddrager det arkitektoniske også.

”Jeg kan virkelig godt lide den strukturerede proces, vi benytter. Vores projektværktøj sikrer, at alle interessenter bliver inddraget tidligt i byggeprojektet. Det er hammersmart, og alle behov bliver tilgodeset.”