Medarbejder - Jonas Abildgaard Pedersen

Vis oversigt

Jonas Abildgaard Pedersen
Mobil +45 28 10 29 21
jonas@arkikon.dk

Bygningskonstruktion
Statik
Projektledelse
ForretningsudviklingJonas Abildgaard Pedersen, Konstruktionsingeniør 

Samspillet mellem materialerne afgør funktionaliteten

Jonas er uddannet bygningsingeniør med speciale i bærende konstruktioner og forretning. Han er særligt optaget af konstruktionsdesign og statik, og den fascination har ført til en essentiel forståelse for fysikken i konstruktioner og et indgående kendskab til materialer, der er afgørende for at skabe de bedste løsninger.

”Et godt resultat afhænger af, hvordan konstruktionerne fungerer i praksis for brugerne. En funktionel bygning forudsætter, at bygningen konstrueres af de rette materialer - og ikke mindst den rette sammensætning af materialer. Det er det samspil, der får virkeligheden til at gå op i en højere enhed. Dét samspil, der opfylder drømmene.

”Hos Arkikon er det en kæmpe fordel, at vi har både arkitekter, ingeniører, byggeteknikere og konstruktører under samme tag. Vi kan sparre på tværs af faggrupperne og sikre, at vi kommer godt fra start og sikkert i mål. På den måde kan vi give kunderne det, de drømmer om – og mere til. Vores job er at tænke fremad, og det er min opfattelse, at vi er rigtig godt med på det teknologiske niveau med 3D-redskaber, droner osv.”

Jonas har desuden en baggrund som håndværker, hvorfra han kender vigtigheden af god planlægning og forstår processen fra idéer til virkelighed. Når han ikke udfordrer sig selv fagligt, holder han sig fysisk aktiv og prøver grænser af på andre måder. Jonas’ første tur på hesteryg foregik på toppen af en aktiv vulkan. Her hos Arkikon er vi glade for, at han nåede til bunds i god behold og fandt helt til Grenaa.