Medarbejder - Valdis Nína Gylfadóttir

Vis oversigt

Valdis Nína Gylfadóttir
valdis@arkikon.dk

Projektering 

BIM-modellering / IKT 

Bygningskonstruktion 

Bæredygtighed

Projektudvikling 

Arkitektur 

Indretning Valdis Nína Gylfadóttir, Bygningskonstruktør M.A.K.

Et tværfagligt teamarbejde er guld værd

Valdis Nína er bygningskonstruktør hos Arkikon og kommer oprindeligt fra Island. Udover at være bygningskonstruktør er hun også uddannet teknisk designer, og kombinationen af flere kompetencer er essensen i hendes kærlighed til byggefaget. En kombination, der passer ind som fod i hose hos Arkikon.

”Jeg brænder for at løse byggetekniske problemer og i sidste ende at se mine forslag blive til virkelighed. For mig er processen interessant i sig selv. Helt fra den konceptuelle, arkitektoniske del, til de små detaljer om hvor mange skruer, der skal bruges osv.”

”Jeg kan godt li’, når tingene ser godt ud. Når det visuelle er i orden. Og så elsker jeg faglige udfordringer. Når noget er svært, stopper jeg ikke, før jeg har lært det.”

”Det har længe været mit ønske at arbejde på en tegnestue, hvor arkitekter, ingeniører og konstruktører arbejder sammen på tværs. Derfor var Arkikon et helt oplagt valgt, og jeg er stolt af at være en del af det tværfaglige team, hvor vi lærer af hinanden og mikser vores forskellige kompetencer, så vi kan nå længere i projekterne. Det er helt klart en fordel, og vi sparer utrolig meget tid og energi ved at være samlet under samme tag.”

Valdis Nína er særlig god til 3D visualiseringer og tegninger i Revit, hvor hun bruger programmets fordele til at være på forkant med byggeriet problemstillinger og stræbe efter de bedste, langsigtede løsninger. Når hun holder fri, spiller hun på valdhorn i et eliteorkester. Det kræver både erfaring og disciplin, men den helt store motivationsfaktor for Valdis Nína er det stærke, sociale sammenhold.