Medarbejder - Christina Christia

Vis oversigt

Christina Christia
christina@arkikon.dk

Arkitektur

Design

3D visualisering

DetaljeplanlægningChristina Christia, Arkitekt, Praktikant

Arkitektur findes i alting omkring os 

Christina kommer oprindeligt fra Grækenland, hvor hun er uddannet arkitekt med en kandidatuddannelse i Architectural Engineering fra University of Thessaly. De næste måneder er hun i praktik her hos Arkikon.

Christinas passion for arkitektur går flere år tilbage og tog for alvor fart, da hun i løbet af gymnasietiden blev opfordret af en lærer til at gøre sin hobby til sit job. Behovet for at være kreativ, tegne og skabe ting med forskellige former for håndarbejde har altid været en del af hendes tilværelse, og nu udlever hun drømmen både personligt og professionelt.

”Arkitektur findes i alting omkring os. I landskabet, i kunst og i alle daglige objekter. Alt det, vi kan se.”

I dag bor Christina i Gjerrild på Djursland med sin danske kæreste, hvor hun opdagede Arkikon på en gåtur langs stranden for tre år siden. Med et studieprojekt om det gode arbejdsmiljø i ryggen, blev Christina hurtigt nysgerrig på kontorpladserne med havudsigt i de rolige omgivelser på Fornæs og på arbejdet med industriel arkitektur, som hun før har haft berøring med under et praktikforløb i Grækenland.

”Jeg er fascineret af den industrielle stil, som Arkikon arbejder med. Den skiller sig ud fra mængden. Og kombinationen af fagligheder, der arbejder sammen, betyder at projekterne glider lettere, fordi man kan udvikle løsningerne i fællesskab og udnytte hinandens forskellige kompetencer. Jeg tror, at de løsninger, vi når frem til, bliver bedre på den måde.”

”Arkikon er et meget behageligt sted at arbejde. Jeg havde ret høje forventninger til arbejdsmiljøet, før jeg startede, og de forventninger får jeg indfriet nu. Her er en hyggelig og uformel stemning, hvor vi er tætte på hinanden både fagligt og socialt.”

Når Christina ikke tegner hos Arkikon, tegner hun derhjemme, bygger møbler til haven eller tager billeder af alle slags sjove og skæve detaljer, hun møder på sin vej.