Totalrådgiver inden for teknisk byggeri

Om Arkikon

Historie

Arkikon bygger videre på snart 30 års erfaring, hvor vi startede som ”arkitekt- og ingeniørfirmaet Glindvad & Jeppesen. I 2008 skiftede virksomheden navn til Arkikon som et led i et generationsskifte. I dag er Arkikon en tegnestue, hvor ingeniørerne, konstruktørerne og arkitekterne alle besidder den samme interesse og passion for at udvikle teknisk betonet byggeri for procesanlæg som varmeværker og transformerstationer, men hvor øvrige opgaver ligeledes løses ud fra en forståelse for at sammenkæde bæredygtige og ofte tekniske elementer i en integration af æstetik, teknik og byggeri.

Arkikon ApS ejes og ledes i dag af:

- CEO Thomas Enevold

- Økonomichef Bo Brøgger Rasmussen

- Tegnestuechef Jesper Hauskov

- Teknisk chef René L. Rasmussen

Filosofi

Arkikons ingeniører og arkitekter er specialister i teknisk byggeri og tekniske installationer. Vi leverer gennemarbejdede projekter, hvor såvel det æstetiske som det tekniske aspekt er en vigtig del af den samlede løsning.

Værdigrundlag

Som virksomhed har vi en række værdier, der har stor indflydelse på den måde, vi forholder os til opgaver, vores kunder, medarbejdere og vores omgivelser.

- Imødekommende
- Ansvarsbevidste
- Udviklingsorienterede
- Fleksible
- Helhedstænkende.

Vision

”Med kunden i fokus vil vi skabe et solidt fundament for helhedsorienterede løsninger, hvor ideer bliver til virkelighed.”