Arkikon logo hvid
5277
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-5277,stockholm-core-2.3.3,non-logged-in,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-9.6,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Har din virksomhed
GAStronomiske
energiomkostninger?

Reducer energiforbruget fra dine større tekniske varme-, køle- og ventilationsanlæg
– ved nyetablering, opdatering, omlægning og optimal udnyttelse af overskudsvarme.

 

Arkikons rådgivere kan hjælpe dig med at få overblik over dine konkrete muligheder for at reducere energiforbruget og give dig et uvildigt og professionelt beslutningsgrundlag. Du får en helhedsvurdering af dine tekniske anlæg/større kombinerede energiløsninger med anbefalinger om renovering, nyetablering, udskiftning eller omlægning.

 

Vi hjælper dig også gerne med:

  • Energiberegning og -optimering
  • Indeklimasimuleringer på lysindfald, temperatur, CO2, m.v.
  • Komfortventilation/procesventilation
  • Varmeinstallation
  • Brugsvandsinstallation
  • Afløbsinstallation
  • Kloakanlæg med regn- og spildevand
  • LAR-anlæg

 

Arkikon er en ambitiøs og realistisk rådgiver med tværfaglige kompetencer bestående af arkitekter, ingeniører og konstruktører. Vi har 35 års erfaring, er blandt de bedste rådgivere i Danmark til komplekse og teknisk betonede projekter og har industrielle byggerier som særlig niche.

 

Vi har rødder på Djursland og i Randers, hvor 40 dedikerede fagfolk har fokus på at skabe stærke tekniske og helstøbte løsninger.

 

Kontakt partner, teknisk chef og VVS-ingeniør René Levinsen Rasmussen direkte på +45 28 91 96 08 / rene@arkikon.dk

Proces

Proces VVS

01 Intromøde – problemidentificering

Processen starter med, at en af vores VVS-ingeniører indhenter helt overordnede data og krav i forbindelse med jeres projekt som f.eks. jeres nuværende energibehov og -forbrug, og danner sig et overblik over jeres overordnede tekniske installationer og energianlæg.

02 Screening

Dine samlede energianlæg og -installationer gennemgås, registreres og analyseres. De faktuelle data anvendes til fase 03.

03 Masterplan – beslutningsgrundlag

Vi udarbejder forslag til etablering, renovering, udskiftning eller total omlægning til andre energiformer for dit samlede tekniske energianlæg, hvor der er fokus på energiforbrug, forsynings- og driftssikkerhed, udnyttelse af energikilde og eventuel overskudsvarme samt forventede økonomi.

04 Videre proces for gennemførelse

Når den samlede masterplan er på plads, kan vi tilbyde at indgå i det videre arbejde, der kan indeholde projektering, dispositionsforslag, udbudsmateriale, myndighedsprojekt, projektledelse og -opfølgning samt aflevering.

Case

Energioptimering hos Tradium Randers 1
Energioptimering hos Tradium Randers 2
Energioptimering hos Tradium Randers 3

Energioptimering med mange gevinster hos Tradium

Tradium Randers · 2019-2020 · 780 m2

 

Udgangspunktet var at puste nyt liv i en 780 kvm. eksisterende bygningsmasse for på en gang at energirenovere og skabe et bedre indeklima for elever og personale.

“Vi udførte en screening af de eksisterende installationer for brugsvand, varme, belysning og ventilation, som dannede baggrund for beslutningsgrundlag og prioritering af løsninger,” fortæller partner og teknisk chef i Arkikon, VVS-ingeniør René Levinsen Rasmussen.

 

Resultatet blev etablering af et omfattende mekanisk ventilationsanlæg, en komplet renovering og ændring af varmeinstallation og implementering af et CTS anlæg, så både styring og overvågning af alle tekniske funktioner blev samlet i en central styreenhed.

 

Læs om hele projektet her

Vores VVS-team

René Levinsen Rasmussen

Partner/Teknisk chef

 

+45 28 91 96 08

 

rene@arkikon.dk

Mads Emil Bisgaard

VVS-Ingeniør

 

+45 48 80 41 44

 

madsemil@arkikon.dk

Terese Skouboe

VVS-Ingeniør

 

+45 48 80 98 70

 

terese@arkikon.dk

Bjarne Svensson

Bygningskonstruktør og kloakmester

 

+45 44 12 40 06

 

bjarne@arkikon.dk